Predstava za decu "SMEHOTRESNA SVEMIROVIZIJA"

28 Feb 2021 u 12:00
Predstava za decu "SMEHOTRESNA SVEMIROVIZIJA"

Predstava za decu "SMEHOTRESNA SVEMIROVIZIJA" je na našem repertoaru u nedelju (28.02.) u 12 časova.
Besplatne ulaznice se preuzimaju sutra (sreda) u periodu od 12-20 časova na blagajni Centra. Dobrodošli.

Sve do daleke Zvezde je stigao glas. Ova godina je bila pomalo neobična za Zemljane i čini se da se ne snalaze baš najbolje.
Zato dobri vanzemaljac pomalo čudnog imena odlučuje da je vreme za njegovu prvu ozbiljnu misiju.
Otići će na tu prelepu planetu o kojoj govori cela Vasiona i pomoći će bićima za koja se priča da su ove godine zaturila nešto važno. Iako baš nije siguran šta je taj osmeh i kako da ga pronađe i vrati Zemljanima.
Pre polaska dobija najvažniji savet od mudrih svemirskih starešina: -Kada stigneš na Plavu planetu, potraži decu. Legenda kaže da oni stvari vide najbolje jer umeju da gledaju srcem. A u teškim trenucima, treba ti neko da te vodi srcem.
Uz mnogo komičnih i muzičko-plesnih elemenata učimo o malim ali važnim stvarima koje možemo da učinimo za svoje zdravlje i zdravlje naših drugara, ali i ulepšavanje svakog novog dana koji provodimo zajedno.

Poštovana publiko, dragi gosti,
U cilju suzbijanja širenja epidemije virusa korona a u skladu sa odlukom Vlade Srbije ulazak u zgradu CKVD na dečije pozorišne predstave NIKOME nije dozvoljen bez maske.
Maloj deci koja iz bilo kog razloga ne mogu da nose masku, za vreme trajanja posebnih mera, nije dozvoljen ulazak.
CK Vlada Divljan
Obaveštavamo posetioce Centra da su preduzete sve propisane mere zdravstvene zaštite od COVID 19 u svim našim prostorijama, koje se tretiraju posle svakog dogadjaja u njima.