RODJENDANSKA NOVEMBARSKA AKCIJA! Premijera kabarea „Kako sam (p)ostala frajla”

23 Nov 2023 u 20:00
RODJENDANSKA NOVEMBARSKA AKCIJA! Premijera kabarea „Kako sam (p)ostala frajla”

23.11.’23. PREMIJERA!

RODJENDANSKA NOVEMBARSKA AKCIJA!

Pretpremijera kabarea „Kako sam (p)ostala frajla”, napisanom po motivima istoimene knjige Jelene Buče, članica Frajli, održana je 14.oktobra na sceni CZK „Vlada Divljan” u Beogradu.

Obećano - ispunjeno, sala je bila krcata do poslednjeg mesta, a publika je bila ta koja je kroz suze i smeh ispratila kabare u dahu!
Baš kao što su i obećale, publici su otvorile prozor u svet iza reflektora, prikazujući lice i naličje života na sceni, sve lepe i manje lepe stvari koje prate jedan ženski bend od samog početka njihove karijere do danas! Tri „žene na sve spremne” su uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage pokazale na jedan nesvakidašnji, duhovit način, prepun smeha život iza kulisa i život na točkovima, kao i izazove šoubiznisa.
Publika je imala priliku da uživa u muzici grupe The Frajle, ali i u vrsnoj glumi fenomenalnih glumica Novosađanki Višnje Obradović, Isidore Vlček i Slavice Ljujić koje su pozdravljene višeminutnim ovacijama u dva bisa!

Iz prvih redova podršku su im pružili novinarka, voditeljka i književnica Vesna Dedić, njihova koleginica Zejna, kreator Predrag Djuknić, sestre Gobović, glumica Jovana Stipić i mnogi drugi…
Producentkinje ovog kabarea su Nevena Buča, članica benda The Frajle, Bojana Mumović i Višnja Obradović.
Beogradska premijera zakazana je za 23. novembar 2023. godine sa početkom u 20h u CZK Vlada Divljan.

Karte za ovu novu hit predstavu se mogu naći prodaji na prodajnim mestima tickets.rs, a online ih možete kupiti na linku https://tickets.rs/event/kako_sam_postala_frajla_premijera_8398