Humanitarni koncert:“ NEKO KAO TI..." EVA BRAUN, ARTAN LILI i MAGIC BUSH

21 Sep 2019 u 20:30
Humanitarni koncert:“ NEKO KAO TI..." EVA BRAUN, ARTAN LILI i MAGIC BUSH

21.09.2019. god. u 20,30h CK Vlada Divljan, Scena Stamenković

Humanitarni koncert:“ NEKO KAO TI..."
EVA BRAUN, ARTAN LILI i MAGIC BUSH

Pre dve godine Eva Braun je uz pomoć brojnih prijatelja održala rasprodat humanitarni koncert u beogradskom Domu omladine.
Tom prilikom prikupljeno je 938.076 dinara koji su utrošeni za unapređenje nege i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.
U subotu, 21. septembra, Eva Braun će istim humanim povodom, u društvu drugara iz sastava Artan Lilii i Magic Bush, održati akustični koncert sa u prekrasnom ambijentu Centra za kulturu "Vlada Divljan".

Ulaznice su dostupne na biletarnici CK "Vlada Divljan" i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 1.000 dinara.

***
Humanitarni koncert pod nazivom ,,Neko kao ti..." pod pokriteljstvom DMD Srbija organizuje se u cilju prikupljanja sredstava za unapređenje nege i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.

Dišenova mišićna distrofija (skraćeno DMD) je jedna od najčešćih retkih neuromišićnih bolesti od koje isključivo boluju dečaci, karakteristika ove bolesti je ubrzano propadanje mišića usled nedostatka proteina distrofina u organizmu.
 Bolest se inače javlja kod 1 od 3500 muških novorođenčadi, a procenjuje se da u Srbiji od Dišenove mišićne distrofije trenutno boluje preko tri stotine dečaka.  

Cilj organizacije DMD Srbija je podrška osobama obolelim od Dišenove mišićne distrofije i povezivanje međunarodnih kliničkih ispitivanja sa dečijim relevantnim klinikama u Srbiji, kao i uključivanje obolelih dečaka iz Srbije u klinička ispitivanja lekova specijalizovanih za potencijalno lečenje Dišenove mišićne distrofije.

Dolaskom na koncert pomažete ovu plemenitu akciju i postajete prijatelji u borbi za naše dečake.