KONCERT ANSAMBLA "KOLO"

27 Sep 2022 u 20:00
KONCERT ANSAMBLA "KOLO"

КOLO OD PLATINE

Idemo ponovo. Po 75. put, Ansambl КOLO počinje novu sezonu.

I to jubilarnu, platinastu.

Ogroman put je Ansambl prošao do sad. Od ranih početaka, preko razvoja i građenja međunarodne reputacije, do izmena, problema, kriza i novih početaka.

Za 75. godina, Ansambl su činile stotine i stotine ljudi. Umetnika, igrača, pevača, administratora, kreativaca. U Ansamblu su stasavale generacije i generacije, Кolaši su se družili, takmičili, zaljubljivali, venčavali, putovali. I iznad svega, stvarali.

Кada se razmišlja o 75 godina nečega, bilo čega, lako se dođe do zaključka da se približavamo kraju našeg ciklusa. Ali to je daleko od istine.

Ansambl КOLO je bolji nego ikad. I u to ćete moći da se uverite tokom narednih deset meseci. Projekti koje planiramo, i oni koji su u punom pogonu, kao „Sokolova pesma“ pokazuju da ova platinasta godišnjica predstavlja samo još jednu prolaznu tačku kroz koju ćemo nastaviti da igramo, pevamo i sviramo.

Ova sezona će podjednako biti o svemu što je Ansambl postigao za tri četvrti veka koliko traje, ali i svemu što trenutno jeste i svemu što namerava da postigne i bude.

Naša prošlost, naša sadašnjost, naša budućnost - sve su platinaste.

I sve su tu zbog vas.

POČELA JE PRODAJA ULAZNICA!

Karte po ceni od 500 dinara za koncert 27.09. u Centru za kulturu Vlada Divljan možete OD DANAS da nabavite na blagajni Centra ili preko tickets.rs

Foto: Milica Novakovic

Dizajn: Miloš Kozlovački

75: KOLO OD PLATINE