Pozorišna predstava "Lift"

12 Nov 2020 u 20:00
Pozorišna predstava "Lift"

Predstava “LIFT” je na našem repertoaru u četvrtak (12.11.) u 20h. Besplatne ulaznice se preuzimaju 09.11.2020. u periodu od 12-20h na blagajni Centra. Dobrodošli.

„Lift” kao metafora života, krije iza svojih vrata razne tajne i misterije. Samo što za razliku od života, kada se zaglavi, on zaustavi i vreme. Da li je baš tako? Možda u tom kvaru, zaglavljenju lifta, toj kratkoj pauzi u neprekidnom kretanju ima i nešto dobro. Možda je to onaj trenutak otrežnjenja, posle ozdravljenja od teške bolesti u životu, kada postajemo svesni da smo pogrešno živeli. Da li to otrežnjenje može uticati na promenu u našem shvatanju, filozofiji? Možda, za trenutak, jer pritiskom na dugme, izabran je pravac i sprat. Posle popravke, lift nastavlja zadati put, a mi u njemu? Možemo li izaći dok se lift (život) ne zaustavi, dok ne stigne tamo gde smo ga mi isprogramirali? Pokušajmo to da zamislimo.

Tekst Saša Simonović

Reditelj i scenograf Ivan Tomašević

Kostim Selena Mladenović

Izbor muzike Dušan Simić i Ivan Tomašević

TED ……………….. DUŠAN SIMIĆ

LOLA………………. ANETA TOMAŠEVIĆ

ALISA........................ ALEKSANDRA RISTIĆ

DEREL ...................... IVAN TOMAŠEVIĆ

GLAS......................... SONJA MILOJEVIĆ

Obaveštavamo posetioce Centra da su preduzete sve propisane mere zdravstvene zaštite od COVID 19 u svim našim prostorijama koje se tretiraju pre i nakon svakog događaja u njima.