Predstava za decu "NeOBIČAN SUPERHEROJ"

19 Dec 2020 u 14:00
Predstava za decu "NeOBIČAN SUPERHEROJ"

Predstava za decu “NeOBIČAN SUPERHEROJ” je na našem repertoaru u subotu 19.12. u 14 časova. Besplatne karte se preuzimaju u petak (18.12.) u periodu od 10 do 16 časova na našoj blagajni. Dobrodošli.

Predstava rađena po motivima iz veoma popularnih ekranizovanih junaka Superheroja: Betmena i Spajdermena kao i veštice Grdane spojenih u jednu poučnu priču.

Ozloglašena Veštica Grdana zeli da tama i samoća u kojoj se i ona sama nalazi zavladaju Svetom.

Ne voli druženje i drugarstva. Jako je ljubomorna na drugarstvo i prijateljstvo koje vlada izmedju dva druga, dva Suepheroja i pokušaće na razne načine da pokvari to drugarstvo.

Hoće li ipak Superheroji uspeti da joj se suprotstave ili će im ipak biti potrebna pomoć (Neobičnog SUPERHEROJA) koji će im priskočiti u pomoć da sačuvaju drugarstvo i pobede Grdanu...

Dodjite i pogledajte...

Poruka predstave: Drugarstvo je najače oružje na svetu kao i to da svako od nas može biti Superheroj ...

Poštovana publiko, dragi gosti,

U cilju suzbijanja širenja epidemije virusa korona a u skladu sa odlukom Vlade Srbije ulazak u zgradu CKVD na dečije pozorišne predstave NIKOME nije dozvoljen bez maske.

Maloj deci koja iz bilo kog razloga ne mogu da nose masku, za vreme trajanja posebnih mera, nije dozvoljen ulazak.

CK Vlada Divljan

Obaveštavamo posetioce Centra da su preduzete sve propisane mere zdravstvene zaštite od COVID 19 u svim našim prostorijama, koje se tretiraju posle svakog dogadjaja u njima.