Projekcija filma za decu "Tajna izgubljenog kraljevstva"

08 Mar 2020 u 11:00
Projekcija filma za decu "Tajna izgubljenog kraljevstva"

Projekcija filma za decu “Tajna izgubljenog kraljevstva”

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin.

Originalni naslov: Mosley

Period prikazivanja filma: 01., 07., 08., 14., 15., 21., 22., 28., i 29.03.2020 u 11h

Dužina trajanja filma: 97 min

Država/Godina: CHN, NZL/2019

Žanr: animirani, avantura

Glumci: Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović

Režiser: Kirby Atkins

Distributer: FAME Solutions

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA odvešće vas u veliku porodičnu avanturu o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe!

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin. Ovo je njegov dugometražni rediteljski debi, vizuelno izvanredan, i iako nezavistan film, već se izdvojio rame uz rame sa filmovima velikih studija.

Cena karte je 300rsd. Dobrodošli.